Geluk zit niet in morgen of in gisteren, geluk zit in jou en dat kun je ervaren door te genieten in het moment. Gezondhappy!  helpt je graag een beetje op weg met nu te genieten en je gelukkig te voelen met behulp van enkel 7 gouden Happy! regels.   

Elke dag kennen we gewoontes, waarmee we routinematig door onze dag worden geleid. Door creatief bezig te zijn, worden deze gewoontes doorbroken en is er ruimte voor vernieuwing. Blijf jezelf inspireren en maak ruimte voor de dingen die jij leuk vindt!  

Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe adresjes. Niet alleen om lekker te eten, maar ook om heerlijke producten te scoren. Het spreekwoord luidt niet voor niets "Wat van ver komt, is lekker". Genieten van nieuwe ontdekkingen en leuke verrassingen, dat maakt mij happy!

Als food lover ben ik gek op food festivals! Eten verbindt en als dat wordt gecombineerd met pure liefde voor de ambacht, is een culinair event voor mij al snel succesvol. Want juist de niet gangbare food festivals zijn een succes door de liefde waarmee het eten wordt bereid.