Hé hallo! Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Mijn naam is Femke en een paar maanden geleden ben ik de zoektocht gestart naar een bewuster leven in combinatie met geluk.  Graag neem ik jou als bezoeker mee in mijn avontuur en probeer ik je te enthousiasmeren en te inspireren met heerlijke recepten, interessante artikelen en leuke adresjes.     

 

Een half jaar terug heb ik het roer omgegooid, omdat ik zelf de gevolgen wil ervaren van het leiden van een bewuster leven. En dat is niet om een paar kilo's aan gewicht te verliezen, maar met name om geluk te voelen door meer fysieke en mentale rust te krijgen. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat een voedingspatroon en de mate van geluk sterk met elkaar verbonden zijn. Ik ben in de wereld van biologisch eten gestapt en bewuster geworden van de samenstelling en werking van voedingsproducten.

 

Naast voeding is het belangrijk je geest ook met positieve prikkels te blijven voeden om geluk te ervaren. Door lekker te bewegen en bewust aandacht aan jezelf te besteden, word je zowel fysiek als mentaal sterk. Je voelt je fitter, energieker en je bent beter in staat met stress om te gaan. 

 

Door informatie via verschillende bronnen te vergaren, heb ik mijn eigen visie op vraagstukken rondom voeding en geluk gevormd. Hier liggen geen wetenschappelijke onderzoeken aan ten grondslag, enkel een bewust verstand. 

 

Veel plezier met lezen!